Solcelleanlæg til private

Solcelleanlæg til private

Har du ligesom mange andre gået med overvejelser om, hvorvidt solcelleanlæg kunne være en effektiv energiform i din virksomhed eller bolig? I Filtenborg El installerer vi de fleste former for solcelleanlæg til private. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende dialog om jeres behov og muligheder for solceller. 

Vi vil blandt andet snakke om jeres forbrug og forbrugsmønstre. Derudover vi vil se på hustandens størrelse og hvor mange I bor på adressen. Alle disse faktorer vil være afgørende for det anbefalede solcelleanlæg, og om det skal være med eller uden batteri. 

Læs også om energioptimering.

 

”Bliv selvforsynende med solcelleanlæg”

solceller
Solcelleanlæg

”Få installeret solceller på taget eller i haven”

En miljørigtig og langtidsholdbar løsning med solcelleanlæg

Solceller er særlig relevante for mange boligejere, offentlige virksomheder, kommunale bygninger, andelsboligforeninger og ejerboligforeninger. Når du har fået installeret et solcelleanlæg, passer det sig selv – det kræver stort set ingen vedligeholdelse efter montering. Udover at være miljørigtigt, er et solcelleanlæg støjfrit og yderst holdbart. Filtenborg El A/S er KSO-certificeret. Vores solcelleanlæg til private ses mange steder rundt på sjælland, herunder bl.a. København, Hvidovre, Vordingborg, Møn og Præstø

Vi tilbyder herudover også varmepumper og energioptimering!

Kontakt Filtenborg El A/S i dag på 70 20 98 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg til private boliger

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere