Nyheder

32 0 3

Tusind tak til de mere end 250 venner, kunder, forretningsforbindelser og kolleger der kiggede forbi vores reception i Stensved i fredags. Det var en helt fantastisk eftermiddag og vi er meget rørte over alle de rosende ord vi fik med på vejen. Både over vores nye flotte bygning, men særligt også over den gode oplevelse vi giver vores kunder derude. Tak til alle jer, der lagde vejen forbi. Vi glæder os til mange gode kundeoplevelser fremover.

25 0 13

I denne uge fejrer vi åbningen af vores nye kontor og lager i Stensved med masser af gode tilbud. Kig med her og lad dig friste! Vi glæder os til at høre fra dig.

41 2 19

Fredag den 31.8 fra kl. 14-16 inviterer vi til åbningsreception i vores nye lokaler på Vordingborgvej 6, 4773 Stensved. Vi glæder os til at se så mange som muligt til en hyggelig eftermiddag.

16 0 4

Filtenborg El ønsker alle vores kunder en god sommer I Filtenborg El er vi selvfølgelig på arbejde hele sommeren, så uanset om du har du brug for os til små eller store opgaver så ring gerne! Vi svarer altid telefonen på 70 20 98 80

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet