Nyheder og opdateringer

Varmpepumpe

Varmepumper

Husk at du altid kan ringe til os for at få et godt tilbud på din nye varmepumpe. Vores priser starter fra 9.995,- inkl. moms og montage. Vi udfører også serviceeftersyn på din eksisterende varmepumpe. Kontakt os på telefon 𝟳𝟬 𝟮𝟬 𝟵𝟴 𝟴𝟬. 𝘝𝘪 𝘵𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘭𝘪𝘨𝘷𝘪𝘴 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘴𝘳𝘦𝘨𝘭𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘺𝘯𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘣𝘦𝘧𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘪 𝘧𝘰𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘊𝘖𝘝𝘐𝘋-19.

20. april 2020

Alt i el - elektriker

Alt i El arbejde og el-installationer

Skal du i gang med en renovering, en tilbygning eller måske et nybyggeri? Skal du have foretaget nye el-installationer i dit hus eller måske i din virksomhed? Filtenborg EL er din lokale elektriker. Vi udfører alle former for el-installationer både for private og erhverv. Kontakt os for at høre nærmere på telefon 𝟳𝟬 𝟮𝟬 𝟵𝟴 𝟴𝟬. 𝘝𝘪 𝘵𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘭𝘪𝘨𝘷𝘪𝘴 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘴𝘳𝘦𝘨𝘭𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘺𝘯𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘣𝘦𝘧𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦…

 

3. april 2020

Elektriker i arbejde

Alt i El arbejde og el-installationer

Hos Filtenborg EL er vi i normal drift, ring og få et godt tilbud på din nye varmepumpe, priser fra 9.995,- inkl. moms og montage. 👨‍🔧 Kontakt os for at booke en tid på telefon 𝟳𝟬 𝟮𝟬 𝟵𝟴 𝟴𝟬. 𝘝𝘪 𝘵𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘭𝘪𝘨𝘷𝘪𝘴 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘴𝘳𝘦𝘨𝘭𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘺𝘯𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘣𝘦𝘧𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘪 𝘧𝘰𝘳𝘩𝘰𝘭𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘊𝘖𝘝𝘐𝘋-19.

 

1. april 2020

Elektriker i arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud