Nyt

Vi sætter en ære i god service og dermed tæt dialog med dig som kunde. Når vi indgår en samarbejdsaftale, bygger den på gensidig tillid og loyalitet.

★★★★★

4,7 stjerner fordelt på +30 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage typisk inden for 24 timer

Din tryghed & garanti

Samarbejdspartnere

Nyheder

Nyheder og opdateringer

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

Varmepumper

Husk at du altid kan ringe til os for at få et godt tilbud på din nye varmepumpe. Vores priser starter fra 9.995,- inkl. moms og montage. Vi udfører også serviceeftersyn på din eksisterende varmepumpe. Kontakt os på telefon 70 20 98 80.

Alt i El arbejde og el-installationer

Skal du i gang med en renovering, en tilbygning eller måske et nybyggeri? Skal du have foretaget nye el-installationer i dit hus eller måske i din virksomhed? Filtenborg EL er din lokale elektriker. Vi udfører alle former for el-installationer både for private og erhverv. Kontakt os for at høre nærmere på telefon 70 20 98 80. 

Filtenborg El, Stensved og Hvidovre

Hos Filtenborg EL er vi i normal drift, ring og få et godt tilbud på din nye varmepumpe, priser fra 9.995,- inkl. moms og montage. 👨‍🔧 Kontakt os for at booke en tid på telefon 70 20 98 80. 

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5,0

★★★★★

Baseret på + 30 anmeldelser