El-installationer

”Intelligente el-installationer, giver større overblik – og mindre forbrug”

Elektriker med ledninger

Alt i El arbejde og el-installationer til erhverv

´Filtenborg El kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el arbejde, for private såvel som erhverv i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn. Vi har i mange år samarbejdet med bygherre og rådgivere (arkitekter, ingeniører m.fl) på alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer.

Du har måske oplevet, at energiforbruget i din bolig, på din arbejdsplads eller i din virksomhed løber løbsk. Vi i Filtenborg El A/S sikrer, at din el-installation er optimal til dine behov. Vi udfører alle former for el arbejde både for private og erhverv – hvad enten det gælder renovering, tilbyg eller nybyg.

Nemt overblik efter vores el-installationer

Vores kerneområde er traditionelle og intelligente el-installationer, der giver dig de bedste muligheder for at regulere dit energiforbrug. Når du f.eks. er på vej på arbejde eller skal på ferie, har du mulighed for at få et overblik over, om du har husket at slukke lyset i huset eller i virksomheden.  Via din smartphone kan du se, om huset eller kontoret har det godt, og det gælder både lys, varme og ventilation. Eller sidder du i en kontorbygning, hvor dagslyset alene kan lyse rummet op, skrues der automatisk ned for belysningen – og dermed energiforbruget – i selve rummet.

Det betyder, at du er i stand til selv at overvåge og tilpasse dit eget forbrug. Vi sikrer dig, at du får den optimale løsning, så energiforbruget ikke skal være en bekymring fremover. Vores kompetente elektrikere og el-installatører har især stor erfaring med el arbejde i og omkring København, Hvidovre, Vordingborg, Præstø og Møn.

Vil du gerne have tjekket, om du får nok ud af dit energiforbrug, så er vi også eksperter inden for energioptimering!

Kontakt Filtenborg El A/S i dag på 70 20 98 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

”Intelligente el-installationer, giver større overblik – og mindre forbrug”

Alt i el - elektriker

Få et uforpligtende tilbud på el-installationer

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud