Varmepumper til private

”Intelligente løsninger, giver større overblik – og mindre forbrug”

Elektriker i arbejde

Vi installerer og servicerer varmepumper til private

Filtenborg EL klarer både installationen af din nye varmepumpe samt varmepumpeservice. I Danmark er der ofte både behov for opvarmning og nedkøling af et lokal, alt efter årstiden. For at skabe det korrekte indeklima, vil det være nødvendigt at kunne begge dele, så medarbejderne er produktive og veltilpasse i arbejdstiden.

Service og vedligehold på varmepumper til private:

Hos Filtenborg EL udfører vi varmepumpeservice, da det er vigtigt, at din varmepumpe altid kører optimalt og for at dit anlæg har længst mulig levetid. Har dit anlæg en vis størrelse, er det et lovkrav, at det bliver serviceret en gang om året. Vi anbefaler, at alle anlæg serviceres mindst en gang årligt for at sikre den bedste driftsøkonomi. Vi laver service og vedligehold på de fleste varmepumper, heriblandt Bosch, Panasonic, LG, Daikin, Nilan, Toshiba og Mitsubishi.

Servicetjek af din varmepumpe

Miljøstyrelsen stiller krav til et lovpligtigt eftersyn en gang årligt, af varmepumper med mere end 1 kg. kølemiddel på. Et service indebærer en række kontroller, så varmepumpen fungerer efter hensigten. Dette er bl.a. en gennemgang af styringen og eventuelle fejl. Desuden bliver der foretaget rensning af filtre samt lækagekontrol og kontrol af den rette mængde kølemiddel.

Vi hjælper dig gerne

Vi står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have i forbindelse med vores varmepumpeservice. Du kan kontakte os på  70 20 98 80 og høre mere omkring varmepumpeservice og eftersyn. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud. Vores elektrikere og el-installatører udfører varmepumpeservice i bl.a. København, Vordingborg, Hvidovre, Møn og Præstø.  

Vi hjælper herudover også gerne med jeres energioptimering, så i kan få mest ud af jeres forbrug!

”Intelligente løsninger, giver større overblik – og mindre forbrug”

Alt i el - elektriker

Få et uforpligtende tilbud på varmepumper til private

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud