Energioptimering

Energioptimering er godt for miljøet og for økonomien

Vindmøller

Energioptimering

Hos Filtenborg El tilbyder vi professionelt rådgivning samt sparring til, hvordan man bedst muligt kan få ud af energioptimering i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn

Lader du os varetage opgaven, får du samtidig adgang til ekspertrådgivning, der sikrer, at du kender alle dine muligheder, og at du tager de rette beslutninger indenfor optimering af dine energiresurser. Der er rigtig mange penge at spare på dette område, og at det samtidig er godt for miljøet, det er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Energieffektivisering vs. energioptimering

De områder hvor der udføres energioptimering, handler det i høj grad om styring af de tekniske installationer og alt det udskiftede udstyr.

På områder hvor der i høj grad bliver energieffektiviseret, handler det mere om udskiftning af alt det udstyr og apparater, der ikke længere er tidssvarende, samt ikke lever op til nutidens standarder.

Det vil altså sige, at energieffektivisering begrænser sig til at reducere effekttab i alt det ældre udstyr. Det sørger energioptimering for at al produktion og den daglige drift af virksomheden, fungerer helt optimalt, uden unødige energispild.

Hvis man kombinerer både energioptimering og energieffektivisering, vil virksomheden opnå det fulde potentiale, og opnår derved også et resultat derefter.

Hvad er energioptimering?

De fleste virksomheder, vil efterhånden godt kunne sige, at de prioriterer energioptimering. Det er derfor også vigtigt for os, at virksomhederne forstår hvad det rent faktisk indebærer.

Energioptimering indebærer alt hvad der både optager energi fra forsyningsnettet såsom varme, elektriske motorer, lys, køling, ventilation, printere computere, osv. Derfor er der potentielt også mange energibesparelser i stort set alle virksomheder.

Energioptimering inkluderer i flere tilfælde også en ændring i virksomhedernes medarbejderes adfærd og forbrugsmønstre. Miljøstyring og/eller miljøledelse er her et værktøj man kan bruge til at opnå alle de adfærdsmæssige forandringer, der er behov for.

Kontakt os for ekspertrådgivning

Vi giver gerne råd og vejledning om energioptimering, også inden du har bestemt dig for at anvende vores services. Med mange glade og tilfredse kunder fra blandt andet Hvidovre, København, Vordingborg, Møn og Præstø, varetager vi opgaver på hele Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig også!

Står du og mangler en elektriker til dit el arbejdesolcelleanlægvarmepumper, tyveri- og ABA brandsikring eller ventilationsanlæg, så er vi også stor erfaring og ekspertise herunder.

”Intelligente løsninger, giver større overblik – og mindre forbrug”

Rasmus Møller

Få et uforpligtende tilbud

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud