Privat Brandsikring

Privat brandsikring med ABA

Få brandsikring med ABA. ABA står for Automatisk Brand Alarmering. Et ABA brandsikrings anlæg giver automatisk besked til brandvæsnet, hvis detektorerne påvirkes af røg eller pludselig høj varme. Anlægget er nemlig udstyret med varme- og røg detektorer. ABA brandsikrings anlægget kan også tilkobles et varslingsanlæg eller automatisk røgventilation. Fordelen ved sådan et anlæg er at brande kan opdages meget tidligere og alarmere hele ejendomme. Derudover rykker brandvæsnet ud til disse former for alarmer, så snart detektorerne opfanger det mindste. Det betyder også, at risikoen reduceres for personskader, skader af værdier, genstande osv.

Vi udfører alt indenfor brandsikring, både frivillige anlæg og certificerede anlæg, der er koblet op til det lokale brandvæsen. Kontakt os endelig for at høre mere.

Skab tryghed med privat brandsikring i dit hjem

brandsikring

”Intelligente løsninger, giver større overblik – og mindre forbrug”

medarbejder på kontor

Vi hjælper med privat brandsikring af dit hjem

Filtenborg El kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for brandsikring, for private såvel som erhverv i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn. Hvis du har behov for andet el arbejde eller el-installationer, så har vi i mange år samarbejdet med bygherre og rådgivere (arkitekter, ingeniører m.fl) på alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer.

Du har måske oplevet, at energiforbruget i din bolig, på din arbejdsplads eller i din virksomhed løber løbsk. Vi i Filtenborg El A/S sikrer, at din el-installation er optimal til dine behov. Vi udfører alle former for el arbejde både for private og erhverv – hvad enten det gælder renovering, tilbyg eller nybyg.

Få et uforpligtende tilbud på privat brandsikring

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på privat brandsikring. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud