Lær os at kende

Hvem er Filtenborg El

Søger du en kompetent, erfaringsrig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dine installationer, er Filtenborg El A/S et sikkert og fornuftigt valg. Vi har administration i Stensved og afdelinger i København, Møn og Præstø. Vi dækker hele Sjælland og Øerne.

Filtenborg El A/S blev etableret i 1980 af Jan Filtenborg, der havde en mission om at give god service i lokalområdet, både for private og erhverv. Med el-installationer som det primære udgangspunkt søgte han hele tiden at udvikle virksomheden, i takt med at teknologien – og dermed behovene – ændrede sig. Hans visionære tilgang har sat sine spor i virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 40 medarbejdere, og hvor direktør Rasmus Møller leder virksomheden videre med samme værdier og visioner.

 

Alt i el - elektriker

Vi sætter en ære i god service og dermed tæt dialog med dig som kunde. Når vi indgår en samarbejdsaftale, bygger den på gensidig tillid og loyalitet. Det betyder, at vi udfører vores arbejde til tiden som aftalt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Samtidig er vi konkurrencedygtige på prisen.

Den samme tillid og loyalitet, vi ønsker at give dig som kunde, afspejler sig også i vores medarbejdere. En stor del af vores personale har været i virksomheden i lang tid. For at bevare det høje kvalitetsniveau sørger vi hele tiden for at dygtiggøre vores medarbejdere via relevante kurser og anden uddannelse. Sikkerhed og arbejdsmiljø er et vigtigt område i virksomheden, og vi er visiteret til Arbejdstilsynets grønne smiley.

medarbejder på kontor
Elektriker med ledninger

Få et uforpligtende tilbud

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud