Energioptimering til private

Hos Filtenborg El tilbyder vi professionelt rådgivning samt sparring til optimal energioptimering til private i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn. 

★★★★★

4,7 stjerner fordelt på +30 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage typisk inden for 24 timer

Din tryghed & garanti

Samarbejdspartnere

Energioptimering til private

Energioptimering er godt for miljøet og for økonomien

Lader du os varetage opgaven, får du samtidig adgang til ekspertrådgivning, der sikrer, at du kender alle dine muligheder og at du tager de rette beslutninger indenfor optimering af dine energiresurser. Der er rigtig mange penge at spare på dette område, og at det samtidig er godt for miljøet, det er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Vi giver gerne råd og vejledning om energioptimering, også inden du har bestemt dig for at anvende vores services. Med mange glade og tilfredse kunder fra blandt andet Hvidovre, København, Vordingborg, Møn og Præstø, varetager vi opgaver på hele Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig også!

Står du og mangler en elektriker til dit elarbejde, solcelleanlæg, varmepumper, tyveri– og ABA brandsikring eller ventilationsanlæg, så har vi også stor erfaring og ekspertise herunder.

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5,0

★★★★★

Baseret på + 30 anmeldelser

Energioptimering til private

Energieffektivisering vs. energioptimering

På områder hvor der i høj grad bliver energieffektiviseret, handler det meget om udskiftning af alt det udstyr og de alle de apparater, der ikke længere er tidssvarende og ikke lever op til nutidens standarder. 

De områder hvor der udføres energioptimering til private, handler det i højere grad om styring af de tekniske installationer, maskiner og udstyr, såsom hårdhvidevarer.

Det vil altså sige at energieffektivisering begrænser sig til at reducere effekttab i alt det ældre udstyr, sørger energioptimering for at alle strømkilder, fungerer helt optimalt og uden unødige energispild.

Hvis man kombinerer både energioptimering og energieffektivisering, vil man opnå det fulde potentiale, og opnår derved også et resultat derefter.

Energioptimering til private

Hvad er energioptimering?

De fleste hjem, vil efterhånden gerne prioriterer energioptimering, og derfor er det også vigtigt for os, at du og din familie forstår hvad det rent faktisk indebærer.

Energioptimering indebærer alt hvad der både optager energi fra forsyningsnettet såsom varme, elektriske motorer, lys, køling, ventilation, printere computere, osv. Derfor er der potentielt også mange energibesparelser i stort set alle hjem.

Energioptimering til private inkluderer i flere tilfælde også en ændring i adfærd og forbrugsmønstre i hjemmet.

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på privat energioptimering. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.