El arbejde og el-installationer

Hos Filtenborg El kan vi tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el arbejde og el-installationer​, for private såvel som erhverv i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn. 

★★★★★

4,7 stjerner fordelt på +30 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage typisk inden for 24 timer

Din tryghed & garanti

Samarbejdspartnere

Få et uforpligtende tilbud på el-installationer

Alt i El arbejde og el-installationer

Vi har i mange år samarbejdet med bygherre og rådgivere (arkitekter, ingeniører m.fl) på alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer. 

Du har måske oplevet, at energiforbruget i din bolig, på din arbejdsplads eller i din virksomhed løber løbsk. Vi i Filtenborg El A/S sikrer, at dit el arbejde og el-installationer​ er optimale til dine behov. Vi udfører alle former for el arbejde både for private og erhverv – hvad enten det gælder renovering, tilbyg eller nybyg.

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80.

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5,0

★★★★★

Baseret på + 30 anmeldelser

El-installationer

Nemt overblik efter vores el arbejde og el-installationer

Vores kerneområde er traditionelle og intelligente el arbejde og el-installationer, der giver dig de bedste muligheder for at regulere dit energiforbrug. Når du f.eks. er på vej på arbejde eller skal på ferie, har du mulighed for at få et overblik over, om du har husket at slukke lyset i huset eller i virksomheden. Via din smartphone kan du se, om huset eller kontoret har det godt, og det gælder både lys, varme og ventilation. Eller sidder du i en kontorbygning, hvor dagslyset alene kan lyse rummet op, skrues der automatisk ned for belysningen – og dermed energiforbruget – i selve rummet.

Det betyder, at du er i stand til selv at overvåge og tilpasse dit eget forbrug. Vi sikrer dig, at du får den optimale løsning, så energiforbruget ikke skal være en bekymring fremover. Vores kompetente elektrikere og el-installatører har især stor erfaring med el arbejde i og omkring København, Hvidovre, Vordingborg, Præstø og Møn. 

Vil du gerne have tjekket, om du får nok ud af dit energiforbrug, så er vi også eksperter inden for energioptimering!

Kontakt Filtenborg El A/S i dag på 70 20 98 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.