ABA brandsikring

ABA brandsikring skaber tryghed for din virksomhed og alarmerer straks brandvæsnet.

★★★★★

4,7 stjerner fordelt på +30 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage typisk inden for 24 timer

Din tryghed & garanti

Samarbejdspartnere

ABA brandsikring

Hvad er ABA brandsikring?

ABA står for Automatisk Brand Alarmering. Et ABA brandsikrings anlæg giver automatisk besked til brandvæsnet, hvis detektorerne påvirkes af røg eller pludselig høj varme. Anlægget er nemlig udstyret med varme- og røg detektorer. ABA brandsikrings anlægget kan også tilkobles et varslingsanlæg eller automatisk røgventilation.

Fordelen ved sådan et anlæg er at brande kan opdages meget tidligere og alarmere hele ejendomme. Derudover rykker brandvæsnet ud til disse former for alarmer, så snart detektorene opfanger det mindste. Det betyder også, at risikoen reduceres for personskader, skader af værdier, genstande osv. 

Vi udfører alt indenfor ABA brandsikring anlæg, både frivillige anlæg og certificerede anlæg, der er koblet op til det lokale brandvæsen. Kontakt os endelig for at høre mere.

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5,0

★★★★★

Baseret på + 30 anmeldelser

ABA brandsikring

Kontakt os for den rette vejledning

Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde at rådgive på rette måde. Derfor går vi op i en god kommunikation, der sikrer, at du tager dine beslutninger på et godt grundlag. Med mange kunder fra Hvidovre, København, Vordingborg, Møn og Præstø ser vi frem til at høre fra dig også!

Mangler din virksomhed samtidig den optimale løsning inden for tyverisikring, så klarer vi også dette!

Hos Filtenborg El står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave. Hvis du har brug for den rette rådgivning/sparringspartner, står vores elektrikere og el-installatører også klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder tryghed i os som en kompetent el-installatør og god samarbejdspartner, og selvfølgelig er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 70 20 98 80