arrow

Elektriker Næstved

4.1 rating på Google
4.1/5

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. – typisk indenfor 24 timer.


  Din elektriker i Næstved

  Filtenborg El blev etableret i 1980 og siden da har vi både fået flere erfarne ansatte og særdeles mere viden. Vi er din lokale elektriker i og omkring Vordingborg og omegn for private og erhverv. Vi er et erfarent og kompetent firma med fokus på kvalitet og god service. Vi bestræber os på at levere kvalitet til skarpe priser, så du altid får et betaleligt og kvalitetsrigt slutresultat som du er glad for.

  Vi er altid opdateret på den teknologiske udvikling, så vi kan hjælpe dig med enhver slags opgave. Gennem relevante kurser og uddannelser, dygtiggøre vi hele tiden vores ansatte.

  Vi udfører blandt andet opgaver indenfor installationer, varmepumper, tyverisikring, brandsikring, energioptimering, m.m.

  Kontakt os gerne for at høre mere, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan henvende dig gennem vores kontaktformular.

  Autoriseret og erfaren elektriker nær dig

  Vi er din autoriserede elektriker i Næstved. Ud fra vores ekspertise og autorisation betjener vi dig med kvalitetsrigt arbejde, med en tilhørende god service. Mange af vores ansatte har længe været ansat hos os, grundet deres store erfaring, ekspertise og sans for godt håndværk. Vi har høje krav til vores ansattes dialog og oprettelse af aftaler med dig. Med tæt dialog kan du føle dig tryg i, at din bestilte elektriker møder op til tiden til jeres aftale.

  medarbejder på kontor
  Elektriker i arbejde

  TEKNIQ Garantiordning

  Vi går meget op i din tryghed.

  Som kunde hos os er du sikret under TEKNIQ Garantiordning. Du kan hermed være tryg, og vide at du får dit ønskede slutresultat. Vi udfører altid vores arbejde på bedst mulig vis, for at få et fantastisk slutresultat. Desværre kan der opstå sjældne udfordringer og benspænd, hvor vi kan begå menneskelige fejl. Dog ser vi gerne at du kontakter os, så vi straks kan udbedre fejlen på vores regning.

  Vi ønsker at du føler dig tryg, så derfor er du både dækket af os og TEKNIQ Garantiordningen.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Kontakt din lokale elektriker i Næstved

  Hos Filtenborg El sidder vi klar til at modtage dine henvendelser. Vores erfarne ansatte er friske på at høre om enhver slags opgave du måtte have udfordringer med.

  Kontakt os gennem kontaktformularen for at få et uforpligtende tilbud eller for svar på alle dine spørgsmål. Du kan også kontakte os på tlf.: 70 20 98 80 eller på mail: mail@filtenborgel.dk.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Samarbejdspartnere

   Vores beliggenhed

   Kontaktinfo

   Indhent et tilbud