Elektriker Stensved

Autoriseret elektriker i Stensved

Som din lokale Elektriker i Stensved, kan vi klare al slags el arbejde, inde for både det private såvel som erhverv. Hos Filtenborg El er ingen opgaver hverken for små eller store.

Vores hold af elektrikere nyder at hjælpe deres nye og faste kunder, hvor kundernes behov altid er i fokus.

Vi er din lokale elektriker i Stensved, men vi servicerer også kunder i omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl. Vi er sikre på, at vi kan finde på en løsning uanset hvad!

Smarte el-installationer

Vi er din lokale elektriker i Stensved, med mange års erfarne el-installatører som finder intelligente løsninger til dig som kunde.

Det kommer dig til fordel, da det er med til at skabe et større overblik over elregningen, samt et mindre energiforbrug. Dermed sparer du penge på længere sigt, og det sikrer at du får en optimal og holdbar løsning, som du kan få gavn af på flere punkter! 

Hos os kan vi tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el arbejde. Vi har arbejdet med bygherre og rådgivere (ingeniører, arkitekter mm.), og det er inde for alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer. Vælg derfor os som din foretrukne elektriker i Stensved.

Billede af medarbejdere
Elektriker med ledninger

TEKNIQ Garantiordning

Som medlem af TEKNIQ garantiordning, så er du sikret tryghed som kunde. Selvom vi sjældent oplever fejl, så er denne del enormt vigtig for os, da vi ved hvor meget den har af betydning for dig som kunde. 

Vi er også klar over, at der kan forekomme menneskelige fejl. Uanset hvor dygtig man er og hvor længe man har været i elektriker faget.

I situationer som disse, så ser vi gerne at du kontakter os, så vi kan komme ud og udbedre fejlen hurtigst muligt. Og derfor er du trods vores ekspertise og erfaring, alligevel dækket ind med denne service i form af en garantiordning.

Denne garantiordning sikrer dig som kunde en større tryghed.

Elektriker pris

Vores elektriker priser bliver skræddersyet til dig og din opgave. Hermed betaler du kun for det el-arbejde som DU har brug for. Henvend dig med din opgave og så kan vores kompetente medarbejdere give dig et tilbud på vores totalløsninger. Vores tilbud er 100% uforpligtende og gratis for dig at modtage. Når vi sender dig et tilbud er det med henblik på at du får kvalitetsarbejde til en fordelagtigt og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os gennem vores kontaktoplysninger eller udfyld vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kontakt din elektriker i Stensved

Hvis du har spørgsmål til vores el-installationer, eller hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os allerede i dag!

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, også med god rådgivning og sparring, hvis du ønsker dette.

Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 70 20 98 80, via mail@filtenborgel.dk eller ved at du udfylder vores kontaktformular her på siden, med en kort beskrivelse af din opgave.

 Vi vil ofte vende tilbage til dig indenfor kun 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud