Elektriker Vordingborg

Din lokale elektriker i Vordingborg

Filtenborg El er din lokale elektriker i Vordingborg.

Vores beliggenhed er i Stensved, men vi servicerer også kunder i Vordingborg og omegn.
Filtenborg El blev etableret i 1980, og vi har derfor gennem årene dannet os en kæmpe erfaring og ekspertise indenfor alt der har med el-installationer at gøre.

Højteknologiske og moderne løsninger
Som din elektriker i Vordingborg forsikrer vi dig om, at vores kompetencer ikke er til at måle sig med, da vi hele tiden udvikler os i takt med teknologien – og dermed behovene. Vi holder os altid up-to-date, og følger med strømmen! sådan ved vi, at vi kan levere de bedste løsninger til dig som kunde.

Vi elsker tilfredse og tilbagevendende kunder, og vi sætter en ære i god service. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

Skræddersyet løsninger
Som eksperter indenfor elektrikerfaget, har vi forskellige muligheder og løsninger, som kommer dig til fordel, da vores løsninger er unikke. Du får ligeledes en sikker og professionel rådgivning, så vi sammen kan realisere opgaven og dine ønsker, så den også passer til dine behov.

Elektriker til private og erhverv

Som din elektriker i Vordingborg, tilbyder vi service til både private og til erhverv. Ingen opgaver er hverken for små eller for store, og vores el-installatører har den fornødne erfaring som det kræver, at kunne yde den bedste service.

Vi har hjulpet et hav af kunder med at spare mange penge på el-regningen, da vi har en stor viden om diverse energibesparende el-installationer.

Elektriker på arbejde

Medlem af TEKNIQ garantiordning

Som medlem af TEKNIQ garantiordning, så er du sikret tryghed som kunde.

Vi vægter vores fag enormt højt, og trods vores konstante udvikling, kan der stadig forekomme menneskelige fejl. I situationer som disse, så ser vi gerne at du kontakter os, så vi kan komme ud og udbedre fejlen hurtigst muligt. Dog har du en ekstra sikkerhed ved, at vi yderligere tilbyder denne garantiordning.

Elektriker pris

Hos Filtenborg El udfører vi vores services til attraktive priser. På baggrund af vores skræddersyet løsninger, giver vi dig også en pris som er tilpasset dine udfordringer og forventninger. Kontakt os med din opgave, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Billede af medarbejdere
Elektriker med ledninger

Kontakt din elektriker i Vordingborg

Hvis du er i tvivl om noget og har spørgsmål til vores installationer, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 70 20 98 80.

Du kan også kontakte os via mail@filtenborgel.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på siden og skrive en kort beskrivelse af din opgave.

Vi tilbyder professionel rådgivning og sparring.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud