Alt i El arbejde og el-installationer

”Intelligente løsninger, der giver dig et større overblik
– og mindre forbrug”


Filtenborg El kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el arbejde, for private såvel som erhverv i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn. Vi har i mange år samarbejdet med bygherre og rådgivere (arkitekter, ingeniører m.fl) på alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer.
 
Du har måske oplevet, at energiforbruget i din bolig, på din arbejdsplads eller i din virksomhed løber løbsk. Vi i Filtenborg El A/S sikrer, at din el-installation er optimal til dine behov. Vi udfører alle former for el arbejde både for private og erhverv – hvad enten det gælder renovering, tilbyg eller nybyg.

Nemt overblik efter vores el arbejde

Vores kerneområde er traditionelle og intelligente el-installationer, der giver dig de bedste muligheder for at regulere dit energiforbrug. Når du f.eks. er på vej på arbejde eller skal på ferie, har du mulighed for at få et overblik over, om du har husket at slukke lyset i huset eller i virksomheden.  Via din smartphone kan du se, om huset eller kontoret har det godt, og det gælder både lys, varme og ventilation. Eller sidder du i en kontorbygning, hvor dagslyset alene kan lyse rummet op, skrues der automatisk ned for belysningen - og dermed energiforbruget - i selve rummet.

Det betyder, at du er i stand til selv at overvåge og tilpasse dit eget forbrug. Vi sikrer dig, at du får den optimale løsning, så energiforbruget ikke skal være en bekymring fremover. Vores kompetente elektrikere og el-installatører har især stor erfaring med el arbejde i og omkring København, Hvidovre, Vordingborg, Præstø og Møn.

Vil du gerne have tjekket, om du får nok ud af dit energiforbrug, så er vi også eksperter inden for energioptimering!

Kontakt Filtenborg El A/S i dag på 70 20 98 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik - Intranet | Cvr: 20 95 23 34