Energioptimering

Energioptimering er godt for miljøet og for økonomien

Hos Filtenborg El tilbyder vi professionelt rådgivning samt sparring til hvordan man bedst muligt kan få ud af energioptimering i København, Hvidovre, Vordingborg og omegn

Lader du os varetage opgaven, får du samtidig adgang til ekspertrådgivning, der sikrer, at du kender alle dine muligheder og at du tager de rette beslutninger indenfor optimering af dine energiresurser. Der er rigtig mange penge at spare på dette område, og at det samtidig er godt for miljøet, det er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Hvad er energioptimering?

De fleste virksomheder, vil efterhånden godt kunne sige at de prioriterer energioptimering, og derfor er det også vigtigt for os, at virksomhederne forstår hvad det rent faktisk indebærer.

Energioptimering indebærer alt hvad der både optager energi fra forsyningsnettet såsom varme, elektriske motorer, lys, køling, ventilation, printere computere, osv. Derfor er der potentielt også mange energibesparelser i stort set alle virksomheder.

Energioptimering inkluderer i flere tilfælde også en ændring i virksomhedernes medarbejderes adfærd og forbrugsmønstre. Miljøstyring og/eller miljøledelse er her et værktøj man kan bruge til at opnå alle de adfærdsmæssige forandringer, der er behov for.

Energieffektivisering vs. energioptimering

På områder hvor der i høj grad bliver energieffektiviseret, handler det meget om udskiftning af alt det udstyr og de alle de apparater, der ikke længere er tidssvarende og ikke lever op til nutidens standarder.

De områder hvor der udføres energioptimering, handler det i højere grad om styring af de tekniske installationer og alt det udskiftede udstyr.

Det vil altså sige at energieffektivisering begrænser sig til at reducere effekttab i alt det ældre udstyr, sørger energioptimering for at al produktionen eller den daglige drift af virksomheden, fungerer helt optimalt, altså uden unødige energispild.

Hvis man kombinerer både energioptimering og energieffektivisering, vil virksomheden opnå det fulde potentiale, og opnår derved også et resultat derefter.

Kontakt os for ekspertrådgivning

Vi giver gerne råd og vejledning om energioptimering, også inden du har bestemt dig for at anvende vores services. Med mange glade og tilfredse kunder fra blandt andet Hvidovre, København, Vordingborg, Møn og Præstø, varetager vi opgaver på hele Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig også!

Står du og mangler en elektriker til dit el arbejde, solcelleanlæg, varmepumper, tyveri- og ABA brandsikring eller ventilationsanlæg, så er vi også stor erfaring og ekspertise herunder.

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet | Cvr: 20 95 23 34