Hvem er Filtenborg El

Søger du en kompetent, erfaringsrig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dine installationer, er Filtenborg El A/S et sikkert og fornuftigt valg. Vi har administration i Stensved og afdelinger i København, Møn og Præstø. Vi dækker hele Sjælland og Øerne.

Filtenborg El A/S blev etableret i 1980 af Jan Filtenborg, der havde en mission om at give god service i lokalområdet, både for private og erhverv. Med el-installationer som det primære udgangspunkt søgte han hele tiden at udvikle virksomheden, i takt med at teknologien – og dermed behovene – ændrede sig. Hans visionære tilgang har sat sine spor i virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 40 medarbejdere, og hvor direktør Rasmus Møller leder virksomheden videre med samme værdier og visioner.

Vi sætter en ære i god service og dermed tæt dialog med dig som kunde. Når vi indgår en samarbejdsaftale, bygger den på gensidig tillid og loyalitet. Det betyder, at vi udfører vores arbejde til tiden som aftalt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Samtidig er vi konkurrencedygtige på prisen.

Den samme tillid og loyalitet, vi ønsker at give dig som kunde, afspejler sig også i vores medarbejdere. En stor del af vores personale har været i virksomheden i lang tid. For at bevare det høje kvalitetsniveau sørger vi hele tiden for at dygtiggøre vores medarbejdere via relevante kurser og anden uddannelse. Sikkerhed og arbejdsmiljø er et vigtigt område i virksomheden, og vi er visiteret til Arbejdstilsynets grønne smiley.

 

Kontakt os i dag

Kontakt Filtenborg El A/S i dag på 70 20 98 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi dækker hele Sjælland og Øerne.

Vores administration er beliggende på Vordingborgvej 6, 4773 Stensved. Vores 3 andre afdelinger er beliggende på følgende adresser:

Kostervej 2A - 4780 Stege tlf. 70 20 98 80
Lundegårdsvej 18 - 4720 Præstø tlf. 70 20 98 80
Jernholmen 36 - 2650 Hvidovre tlf. 70 20 98 80

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet | Cvr: 20 95 23 34