Vi er en del af Koble

De rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde

Koble er en landsdækkende sammenslutning af lokale el-installatører. Vi har forskellig størrelse og særpræg, men er alle dybt forankret i vores lokale nærmiljø.

På tværs af landet samarbejder vi om at styrke vores arbejdsmetoder, erfaringer og kendskabsgrad, så vi alle sammen står stærkere i hvert vores nærmiljø.

Som en del af Koble kan vi hos Filtenborg El forene den fleksibilitet og de nære relationer, du er vant til at opleve fra os, med ressourcerne, ekspertisen og synergien ved at være en del af et større fællesskab.

Alle de kompetencer, du har brug for – helt lokalt

Hos Filtenborg El kender vi nærområdet. Vi har et godt samarbejde med vores kunder, og vi fokuserer på at
give god service, have tæt dialog og at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med. Som lokal el-installatør ved vi, at det gode forhold til kunden er særligt vigtigt.

Vi har en lang række forskellige kompetencer internt i firmaet, og vi lægger stor vægt på uddannelse og efteruddannelse af vores
dygtige montører.

Langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, er da også velkendte og inden for vores kompetenceområder. Når vi en sjælden gang alligevel støder på en opgave, vi ikke har tilstrækkelig viden om, kan vi trække på vores netværk i Koble og få en installatør med den relevante erfaring til at løse opgaven i samarbejde med os.

Koble = Sunde, veldrevne el-installatører

Koble består udelukkende af sunde og stabile virksomheder, der bygger på gode relationer og kvalitetshåndværk. Virksomhederne håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.

Koble er din garanti for de rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde.

Læs mere om Koble på www.koble.dk.

Vores beliggenhed

Kontaktinfo

Indhent et tilbud