Vi installerer og servicerer varmepumper

Filtenborg EL klarer både installationen af din nye varmepumpe samt varmepumpeservice. I Danmark er der ofte både behov for opvarmning og nedkøling af et lokal, alt efter årstiden. For at skabe det korrekte indeklima, vil det være nødvendigt at kunne begge dele, så medarbejderne er produktive og veltilpasse i arbejdstiden.

 

Service og vedligehold på varmepumper

Hos Filtenborg EL udfører vi varmepumpeservice, da det er vigtigt, at din varmepumpe altid kører optimalt og for at dit anlæg har længst mulig levetid. Har dit anlæg en vis størrelse, er det et lovkrav, at det bliver serviceret en gang om året. Vi anbefaler, at alle anlæg serviceres mindst en gang årligt for at sikre den bedste driftsøkonomi. Vi laver service og vedligehold på de fleste varmepumper, heriblandt Bosch, Panasonic, LG, Daikin, Nilan, Toshiba og Mitsubishi.

Servicetjek af din varmepumpe

Miljøstyrelsen stiller krav til et lovpligtigt eftersyn en gang årligt, af varmepumper med mere end 1 kg. kølemiddel på. Et service indebærer en række kontroller, så varmepumpen fungerer efter hensigten. Dette er bl.a. en gennemgang af styringen og eventuelle fejl. Desuden bliver der foretaget rensning af filtre samt lækagekontrol og kontrol af den rette mængde kølemiddel.

 

Vi hjælper dig gerne

Vi står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have i forbindelse med vores varmepumpeservice. Du kan kontakte os på  70 20 98 80 og høre mere omkring varmepumpeservice og eftersyn. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud. Vi udfører varmepumpeservice i bl.a. København, Vordingborg, Hvidovre, Møn og Præstø.  

Vi hjælper herudover også gerne med jeres energioptimering, så i kan få mest ud af jeres forbrug!

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet | Cvr: 20 95 23 34