Elektriker Møn

Din lokale el-installatør

Filtenborg El er en virksomhed fra 1980, som hjælper private og erhverv med en række opgaver lige fra el-installationer til ventilationsanlæg.

Vi er en servicemindet virksomhed, som vi altid tilbyder vores ekspertise og rådgivning for vores kunder. Dette gør vi gerne gennem en tæt dialog, så du altid ved at du kan ringe til os med de mindste ting.

Filtenborg El kan blandt andet hjælpe dig indenfor el-installationer, varmepumper, tyverisikring, brandsikring, energioptimering, m.m. Se alle vores ydelser i menuen.

Har du en anden opgave i tankerne? Tøv ikke med at kontakte os, og så finder vi ud af hvad vi kan gøre for dig og dine projekter.

Autoriseret elektriker Møn

Vi udfører holdbare og skræddersyet løsninger til dig og din ejendom.

Når vores autoriserede elektrikere og el-installatører udfører vores ydelser, er det altid med henblik på at skabe løsninger som holder i mange år og som du kan nyde godt af både funktionelt og økonomisk.

Vores kvalitetsrige arbejde kommer af en passion for at gøre det vi gør hver dag. Vi elsker vores arbejde og at hjælpe vores kunder på Møn.

Vil du også være en del af store og tilfredse kundekreds? Henvend dig med din opgave og så vurdere hvad vi kan gøre for dig, samt hvornår vi snarest muligt kan ankomme til din ejendom. Når vi aftaler et givent tilbud, møder vi altid op til tiden og udfører vores services indenfor el-arbejde.

TEKNIQ Garantiordning

Hos Filtenborg El er vi medlem af TEKNIQ Garantiordning. Dette er vi for at sikre dig endnu mere som kunde. Hermed ved du at du altid er sikret op mod 150.000 kr. og kan få lavet dine projekter færdige.

Selvom vi meget sjældent laver fejl, så kan der forekomme menneskelige fejl. Hvis dette skulle ske fra vores side af, ser vi meget gerne at vi selv kommer ud og retter på vores fejl. Dette er selvfølgelig uden ekstra gebyrer.

Med TEKNIQ Garantiordning er du altså sikret mod eventuelle fejl og benspænd, hvor du altså ikke skal betale en krone mere end aftalt.

Rasmus Møller
Elektriker med ledninger

Elektriker pris

Filtenborg El har attraktive og konkurrencedygtige priser, som bliver skræddersyet til dig alt efter dine behov og forventninger til slutresultatet. Vi tilbyder dig derfor en smagsprøve på vores gode priser. Hvis du kontakter os med die udfordringer, kan vi give dig et 100% gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og så vil en af vores kompetente ansatte give dit et uforpligtende tilbud.

Kontakt din elektriker Møn

Har du brug for en elektriker i Møn?

Kontakt os gennem formularen eller vores kontaktoplysninger. Vores autoriserede elektrikere sidder klar til at tage imod din henvendelse. Vi svarer typisk indenfor kun 24 timer, så du hurtigt kan få de svar du leder efter.

Vi kan også tage en uforpligtende snak omkring dine projekter. Ring på tlf. nr.: 70 20 98 80.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud