Elektriker Præstø

Din lokale elektriker i Præstø

Filtenborg El blev startede i tidernes morgen i 1980, og har dannet sig en enorm stor erfaring gennem de seneste 40 år, hvor vi er vokset kolossalt. Vi elsker vores arbejde, og det kan tydeligt ses og mærkes på vores service.

For os betyder vores kunder alt, for uden vores glade og tilfredse kunder, så var vi ikke vokset så markant, som vi er. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, ej heller de løsninger vi finder frem til. Vi ligger en stor ære i vores arbejde, og vi udfører altid et stykke arbejde til den bedste kvalitet.

Autoriseret elektriker i Præstø

Vi har kompetente el installatører, som elsker sit arbejde og yder servicen til det fulde. Vi elsker glade og tilfredse kunder, og vi tager gerne en uforpligtende snak om dit energiforbrug, samt finder frem til løsninger ifm. energioptimering.

Med vores brede viden og erfaring siden 1980, har vi opnået den enorme og fornødne ekspertise til at kunne klare stort set alt indenfor elektrikerfaget! Vi sørger også for løbende, at holde os up-to-date med de nyeste teknikker og metoder, så vi kan give de bedste resultater som holder i meget lang tid.

 

Vi servicerer blandt andet indenfor følgende:

Hvis du står og har brug for en autoriseret elektriker i Præstø, som finder frem til energivenlige løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

El-installation i dag
elektriker opgave

Elektriker pris

Vores priser på el-arbejde er skræddersyet til dine udfordringer, så du betaler for vores service til lige præcis din opgave. Ud fra dine behov og forventninger, får du en pris, som vi altid sørger for er attraktiv og konkurrencedygtig.

Du kan kontakte os gennem vores kontaktoplysninger og få et uforpligtende tilbud med en fordelagtigt pris. Vi vender ofte tilbage indenfor kun 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Præstø

Har du brug for en elektriker i Præstø, eller har du nogle spørgsmål? Så vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Så kontakt os gerne på vores tlf. nr.: 70 20 98 80 eller via mail på mail@filtenborgel.dk.

Vi kan også kontaktes ved, at du udfylder kontaktformularen på siden her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Indhent et tilbud