Elektriker Sjælland

4.1 rating på Google
4.1/5

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Fantastisk venlig og professionel service vi haft her i dag. Hurtigt, effektivt og pænt sat op. Tak! Vi kommer gerne igen når vi skal have lavet mere el arbejde!
  facebook-ikon.png
  Christian
  via Facebook

  ★★★★★

  Godt firma

  Super godt firma og god service
  facebook-ikon.png
  Palle
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionelt arbejde

  Super professionelt team af fagfolk som virker til at nyde deres job.
  facebook-ikon.png
  Ticho
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Godt arbejde

  5 stjerne her fra
  google-icon.png
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Positiv

  Skal du have lavet el arbejde i dit hus eller lign så kan jeg varmt anbefale dette firma, de er hurtige, professionelle, svarer hurtigt på opkald, beskeder og forespørgelser, rimelige priser Flinke og venlige, kun +++++ herfra.
  google-icon.png
  AWT
  via Google

  ★★★★★

  God service

  fantastisk god service af kompetente medarbejdere på alle poster
  google-icon.png
  jesper
  via Google

  Skal du bruge en elektriker eller el-installatør?

  Vores elektrikere håndterer alle typer af både traditionelle og intelligente el-installationer for både private hjem og erhverv. Vi assisterer for eksempel vores kunder med at analysere deres energiforbrug for at forebygge overforbrug og undgå spild af energi. Gennem energioptimering bistår vi dig med at forbedre din eksisterende løsning og reducere dine driftsomkostninger.

  Vi servicerer det meste af Sjælland
  danmark

  Elektriker
  Vordingborg

  Vores elektrikere med ekspertise i Vordingborg er specialiserede indenfor el-arbejde, og kan hjælpe med en hver tænkelig el-opgave. du kan stole på vores ekspertise og erfaring, til at levere et gennemtænkt så vel som et gennemført resultat.

  Vi har indsigt i hvor afgørende af at have et sikkert og troværdigt elektrisk system til både erhverv og privat. Vores elektrikere i Vordingborg er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der tilfredsstiller dine behov, store som små. Vi sikrer, at alle reparationer samt installationer udføres indenfor nuværende lovgivning.

  Elektriker
  Stensved

  Vores hold af erfarne elektrikere i Stensved er eksperter inden for el-arbejde, og kan dække næsten alle dine behov. Uanset om det er installation, reparation af elektriske apparater eller fejlfinding af elektriske problemer, kan du stole på vores pragtfulde kompetencer.

  Vi forstår vigtigheden af at have et sikkert og pålideligt elektrisk system i dit hjem eller virksomhed. Vores elektrikere i Stensved er fikseret på at yde tilpassede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Vi sikrer, at alle vores installationer samt reparationer udføres i overensstemmelse med alle sikkerhedsstandarder.

  Elektriker
  Præstø

  Filtenborg EL kører dækker store dele af Sjælland, og derfor vil du blandt andet kunne møde os i Præstø. Skal du derfor bruge en elektriker til at fikse din el-opgave, så er vi blot et stenkast væk. Vi yder gerne et godt tilbud, hvori du kan læse, hvad prisen bliver på at få en elektriker med faget i orden, til at klare din opgave.

  Vi råder dig til at udfylde vores kontaktformular med alt relevant information, så vi kan yde den bedst mulige service. Det vil også betyder et mere realistisk overslag, fordi vi kender til opgaves opfang. Derefter kan vi skyde gang i arbejdet og yde dig et grundigt og færdigt resultat.

  Elektriker
  Møn

  Få professionel hjælp af en elektriker på Møn til at gennemgå alle dine elinstallationer. Måske trænger din el-tavle til at bliver skiftet eller lignende? Selv hvis hele hjemmet trænger til en grundig energioptimering, for at du på den lange bane kan spare på strømmen. Vi yder altid god rådgivning så kontakt os, hvis der dukker nogen spørgsmål op.

  Vi er specialiseret i alt form for el-arbejde og ved hvad der kræves, for at kunne levere en holdbar løsninge af ypperst kvalitet til hvem som helst. Vi insiterer nemlig på super service og kendskab til materialer, så arbejdet kan laves godt og grundigt.

  Elektriker
  Stege

  Leder du efter en kvalitetsbevidst elektriker i Stege, som kan levere håndværk til passende priser? Så er du kommet til den rette! Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i elektrikerbranchen og er passioneret omkring det arbejde, som de udfører. Vi vil have intet mindre end tilfredse kunder, som er med til at vi kan levere kvalitetshåndværk og flotte slutresultater.

  Uanset om du skal have energioptimeret, installeret en ny ladestander, eller udskiftet din el-tavle, så tilbyder vi en bred vifte af ydelser og services indenfor el-faget. Det betyder vi levere mange forskellige ydelser i indenfor el-faget, så du kan trygt henvende dig med dit el-problem. Kontakt os gerne allerede i dag, så vi kan ordne din elektriske udfordring på elektrisk vis.

  Elektriker
  Næstved

  Som fagdygtigt elektrikerfirma i Næstved lægger vi meget vægt på holdbart håndværk og tip top kvalitet. Vi er eksperter i elektrikerfaget og derfor har vi de helt rette evner til til dine el-opgaver. Med fokus på detaljer og garanti for gennemført arbejde, kan du være sikker på, at din opgave udføres helt korrekt og giver et tilfredstillende resultat.

  Du kan få os til at energioptimere din bolig, udskifte din ladestander, el-tavle eller ligenende står vi klar. Vi kan også udskifte både udendørs og indendørs belysning, eller nye stikkontakter. Vi yder nemlig mere eller mindre alt indenfor el-faget. Kontakt vores elektriker i Næstved, hvis du har spørgsmål til din el-udfordring, så vi kan ordne det hurtigst muligt.

  Elektriker
  Lolland Falster

  Med vores elektriker på Lolland Falser kan du få special rådgivning i dine el-opgaver. Med mange års erfaring i elektrikerbranchen kan du være sikker på at få et herligt og holdbart resultat til overskuelige priser, som vi både yder til private, erhvervsdrivende

  Vi er et alsidigt elektrikerfirma, hvilket betyder, at vi udfører alle former for el-arbejde. Det er ikke afgørende, hvilken type el-opgave du får os ud til, fordi vi er klar på hver en udfordring! Vi løser udfordringer store som små, så giv gerne et kald. Det betyder også, at vi leverer vores arbejde med service fra øverste hylde og det samme gælder hådnværket.

  Elektriker Hovedstadsområdet

  Skal vi stå for at energioptimere din bolig, eller andre typer af el-opgaver, der er en pine? Hvis det er tilfældet ønsker vi at du kontakter din ekspert elektriker i Hovedstadsområdet. De optimale værktøjer og den egnede erfaring er til stede for at levere holdbart håndværk, så du kan komme i mål med dit el-arbejde.

  Med et samarbejde hos os har vi fokus på de mindste detaljer i hele processen. Det kræver overblik og fagligt kendskab at have styr på de mindste ting, som er det der virkelig gør forskellen. Det er vi stolte af og gælder hver eneste opgave, uanset omfang af udfordringen. Det betyder at du er i trygge hænder ved at bruge os!

  Samarbejdspartnere

  Vores elektrikers
  kompetencer

  sikring af elektricitet

  Sikring

  Filtenborg EL er en del af Sikringsgruppen i Danmark. Sikringsgruppen er en sammenslutning af El-installatører i Danmark. Vi er godkendt af forsikringsselskaber og kvalitetssikret efter de nyeste regler. Det er blevet et krav til professionelle sikringsvirksomheder i 2008. 

  Vind elektricitet

  Energi

  Da der tidligere ikke blev lagt lige så høj vægt på udgifter til varme, kan de fleste hus- og virksomhedsejere, ligefrem tjene på den rette energioptimering. Vi er eksperter på området og med viljen til hele tiden at være på forkant med den hastige udvikling.

  Service af elektricitet

  Service


  Filtenborg El kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el arbejde, for private såvel som erhverv. Vi har i mange år samarbejdet med bygherre og rådgivere på alle former for projekteringsopgaver, byggeri og installationer.

  Kontakt din elektriker

  Kontakt

  Vi sætter en ære i god service og dermed tæt dialog med dig som kunde. når vi indgår en samarbejdsaftale, bygger den på gensidig tillid og loyalitet. Det betyder, at vi udfører vores arbejde til tiden som aftalt.  

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud